Üçköprü Ortaokulu

Vizyon: Her öğrencinin kendini lider olarak gördüğü bir eğitim yuvasıyız.

Misyon: Köylüsüne ve kentlisine nitelikli hizmetler verebilen nesiller yetiştirmekteyiz.

Başarılar: 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında 8.sınıf öğrencilerimizden 2 Öğrencimiz Arsal Anadolu Lisesine ve 1 Öğrencimiz de Cumhuriyet Anadolu Lisesine Yerleşmiştir. "Çanakkale" konulu resim yarışmasında ilçe birinciliği, İl geneli Bilek Güreşi Turnuvasında 55 Kg İl birinciliği, Yıldız Erkekler Voleybol Karşılaşmalarında İl üçüncülüğü.

Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz taşımalı eğitim veren bir okuldur. Çevre köylerden öğrenciler taşınmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okul çapında her yıl turnuvalar yapılmaktadır. Okulumuz il ve ilçede yapılan turnuvalara katılım sağlamaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak 4006 Projesi
Proje Çalışmaları: Kardeş Okul Projesi, Sıfır Atık Projesi, Okul Sağlığı Projesi, Kardeşim Var mısın? Projesi, Denge-Başarıya Bir Adım Projesi, Annem Varsa Bende Varım Projesi

Telefon - 380 5488850

WEB - https://uckopruortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ufuk Mah.Üçköprü Köyü Kaynaşlı/DÜZCE

Yerleşim Yeri - Ufuk Mah.Üçköprü Köyü Kaynaşlı

Adres - Ufuk Mah.Üçköprü Köyü Kaynaşlı/DÜZCE

Ulaşım Okulumuz D-100 karayoluna 500 metre mesafede olu ulaşımı çok kolaydır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine uzaklığı 8 km,ilçe merkezine uzaklığı 7 km´dir.